Sarı Soğan

Sarı soğan, altın rengi kahverengi bir kabuğa ve çok katmanlı beyaz ete sahip bir kuru soğan türüdür. Özellikle güveçler, çorbalar ve soslar gibi yemeklerin pişirilmesinde popüler bir seçim haline getiren güçlü ve hafif tatlı bir tada sahiptirler.

demo

Mor Soğan

Mor soğan, canlı mor bir kabuğa ve beyaz ete sahip bir kuru soğan türüdür. Hafif tatlı bir tada sahiptirler ve genellikle salatalarda ve sandviçlerde çiğ olarak kullanılırlar, ayrıca garnitür olarak ızgara veya kavrulurlar.

demo

Gümüş Soğan

Beyaz soğan, beyaz kabuklu ve etli bir kuru soğan türüdür. Keskin bir tada sahiptirler. Ayrıca daha tatlı bir tat için karamelize edilebilir ve çorbalarla yemeklere eklenebilir.

demo

Soyulmuş Soğan

Soyulmuş soğan, dış kabuğu çıkarılmış soğandır. Soyma işlemi hazırlıkta zamandan ve emekten tasarruf sağladığından, yemek pişirmek için uygun bir malzemedir. İstenildiği gibi dilimlenebilir, küp küp doğranabilir veya kıyılabilir ve genellikle çorbalar, yemekler ve soslar için bir temel olarak kullanılırlar.

demo

Dondurulmuş Küp Soğan

Dondurulmuş küp soğan, önceden doğranmış ve ardından dondurulmuş taze soğandır. Buzdolabında veya dondurucuda saklanabilen bu ürün, yemeklerinizi hızlı bir şekilde hazırlamanıza olanak tanır. Dondurulmuş küp soğan taze soğana göre daha uzun süre dayanabilmektedir.

demo